Новини

Об’ява

З 24 лютого 2022 року через військову агресію росії та ведення військових дій в Україні виникла гуманітарна катастрофа. Члени клубу, а також власники німецьких догів опинилися в скрутному становищі. І щоб зберегти поголів’я німецьких догів в Україні, Всеукраїнський клуб породи Німецький Дог звернувся до наших колег з Німеччини – Німецького Дог Клубу з проханням про допомогу. Клуб одразу задовільнив наше прохання та виділив гуманітарну допомогу у розмірі 3100 кілограмів. Ми вдячні нашим колегам з “Німецького Дог Клуб” за надану гуманітарну допомогу!


Ich bin Lina Schust, der Besitzer des Doggenzwingers “Iz Zamok Shust”, ursprünglich aus der Ukraine. Ich bin auch der Vorsitzende UCGD (Ukrainischen Club den Great Dane). In den letzten 27 Jahren sind Hunde zu einem wichtigen Teil meines Lebens geworden. So wichtig, dass ich es mir ohne sie nicht vorstellen kann.

Vor mehr als einem Monat musste ich meine Heimat verlassen und nach Deutschland (Mainburg) ziehen, wo ich mit meinen beiden Hunden vorübergehend von Rudolf Kreis aufgenommen wurde.

Aber es gibt viele Great Dane Zwinger, denen es nicht so gut geht wie mir. Einige der Besitzer mussten in der Ukraine bleiben, andere verließen ihre Häuser und zogen buchstäblich nirgendwo hin, um ihr Leben und das ihrer Haustiere zu retten.

Die Situation in den meisten Zwinger ist nahezu kritisch. Und wir sehnen uns nach humanitärer Hilfe. Daher bleibt mir nichts anderes übrig, als Sie um Hilfe zu gebissen.

Hier ist eine Liste von Hundebesitzern und Zwingern, die Ihre Unterstützung benötigen, sowie eine ungefähre Anzahl von Hunden:

Hier ist eine Liste, wie Sie helfen können:

1. GRAN ALEGRIA 18/18

2. GRAFSTVO CHARLOTTE 217/16

3. The Celestial Empire 447/14

4. INNER LIGHT 237/11

5. INDIGOUA 47/04

6. KRISTI DOG 449/14

7. GRAND AMARISTO 250/113

8. DIOS DE LA VIDA 716/10

9. IZ ZAMKA SHUST 68/06

10. TERRA ALANO 174/05

11. PODAROK SUD’BU 9/2003

12. SATVIC г. Буча 286/08

13. LUNAYA DOLINA 290/10

14. М. ЛУГАНСЬК S MARLENOVSKOY

15. Луганська область IZ ALCHEVSKIH APOLLONOV 51/09

16. М.ОДЕСА SWAN NIGHT 678/10

17. ROT TRAUM 20/04

18. DOROTEO 311/09

19. SPIRIT OF ELEGANCE

20. IZ URIEV GRADA

21. IZ STAIRA

22. KERINGILIOS 113/13

23. KETRIN STAR DOG

24. YA TALISMAN UDACHY 330/18

25. BELANIR DANARIS

26. DOG ARISTOCRAT

Über 150 Tore Wir sind bereit, die Verantwortung für die Organisation der Ressourcenverteilung zu übernehmen. Bitte kontaktieren Sie mich unter folgenden Kontakten:

13lina98@gmail.com
t.+491707718819 uadogsclub.com.ua


“Guten Morgen Lina,

Wir haben 3100 kg Futter für die Doggen in der Ukraine bereitstehen. Wir brauchen jetzt eine Lieferadresse wo wir das Futter hinschicken können.

Liebe Grüße

Regina Bachmann”

Шановні коллеги!

Війна вбиває, калічить, забирає роботу, ламає плани, вбиває наших собак, знищує наш звичний світ та бере нас у заручники. Напад рашистів з теренів росії та білорусі скасував усі наші виставки, анулював судівство, припинив навчання, вкрав можливість просто бачитися з друзями і жити своїм життям. Головними завданнями української кінології раптом стали – виживання та боротьба, взаємодопомога, порятунок наших людей і собак.

Цілком зрозуміло, що не може бути й мови про співпрацю з рашистським нелюдом, що намагається знищити наше майбутнє! Будь-яка підтримка ворога, виправдання агресії чи інші форми колабораціонізму отримуватимуть нашу миттєву реакцію. Нагадуємо, що згідно з рішенням Президії КСУ від 14.03.2022, членам КСУ ЗАБОРОНЕНО брати участь у заходах РКФ та БКО (виставки, спортивні, мисливські та інші заходи)! Це стосується експонентів, хендлерів, провідників, а також суддів та усіх інших спеціалістів.

Ті члени КСУ, які ігноруватимуть цю заборону, будуть виключені з лав КСУ без жодних вагань!

Попри усі жахливі випробування Українська кінологія житиме! Ми переможемо! Слава Україні!

Героям Слава!

http://uku.com.ua/

На онлайн засіданні 14.03.2022 Президія КСУ одноголосно затвердила таке рішення:

Припинити будь-яку співпрацю із Російською Кінологічною Федерацією (далі за текстом – РКФ) та Білоруським Кінологічним Об’єднанням (далі за текстом – БКО) з 24.02.2022 р., що означає:

– Заборона участі членам РКФ та БКО та їх собакам в усіх кінологічних заходах на території України (виставки, спортивні, мисливські заходи та ін.) у якості учасників, експонентів, суддів, хендлерів, провідників та усіх інших спеціалістів.

– Заборона парувань українських собак із собаками РКФ та БКО.

– Заборона реєстрації собак РКФ та БКО в племінній книзі КСУ.

– Заборона видачі експортних родоводів на російські та білоруські адреси.

– Заборона участі членів КСУ та собак, що їм належать, в заходах РКФ та БКО (виставки, спортивні, мисливські захоли та ін.) у якості учасників, експонентів, суддів, хендлерів, провідників та усіх інших спеціалістів.

Увага!

Шановні коллеги і відвідувачі сайту!

У зв’язку з несприятливою епідеміологічною ситуацією в Україні, грудневі виставки переносяться.

2хСАСІВ “Київська Русь” та “Кришталевий Кубок України” на 16-17 квітня 2022 року.

Реєстрація на грудневі дати автоматично переноситься у ті ж самі класи або у класи за віком. Також на квітень будуть перенесені всі Чемпіонати та Парад Чемпіонів.

Бажаємо вам і вашим чотирилапим улюбленцям міцного здоров’я і слідкуйте за оголошеннями!